Toimintatapa

Näin toimimme

”Perustin rakennusliike K-S Mestarityön vuonna 2003 pian rakennusinsinöörin opintojeni jälkeen. Kouluttauduin alalle rakennusmiehenä työskennelleen isäni jalanjäljillä. Yritykseni toiminta alkoi laajentua nopeasti perustamisen jälkeen; palkkasin ensimmäisen työntekijän jo toisena vuonna. Osakeyhtiön perustin vuonna 2008. Liikevaihtomme on ollut kasvussa vuosittain, sillä vanhojen rakennusten korjaustarve lisääntyy koko ajan.

 

Nyt Mestarityöllä työskentelee noin 15 rakennusalan ammattilaista. Maalarimme, peltiseppämme, kirves- ja rakennusmiehemme vastaavat työnsä jäljestä, jota asiakkaamme arvostavat ja suosittelevat etenpäin. Työmme jälki on aina puhunut puolestaan. Hoidamme työt joustavasti ja hyvällä palveluasenteella. Meille jokainen työmaa on tärkeä, ei vain yksi muiden joukossa.

 

Monipuolisuus on valttakorttimme, sillä palvelemme asiakkaitamme niin pienissä kuin suurissakin rakennusurakoissa. Voimme ottaa vastaan monenlaisia töitä, sillä osaamisemme on hyvin monipuolista. Vuoden 2010 jälkeen olemme tehneet pääsääntöisesti isoja korjausrakentamisen urakoita taloyhtiöille, rakennuttajille ja vuokrataloyhtiöille. Siinä on tulevaisuutemme.”

NÄIN HOMMA ETENEE KANSSAMME:

K-S Mestarityö Oy

Henkilöstö: noin 15
Y-tunnus: 21748296
Liikevaihto: n. 2 milj. euroa (2015)

pintaurakoitsijat_logo2

luotettava_kumppani

aaa2_mestari

Tero Saikkonen, toimitusjohtaja
K-S Mestarityö Oy
Puh. 040 549 2155
Email: tero.saikkonen@mestarityo.fi

[qode_circles columns=”five_columns” circle_line=”no_line”][qode_circle type=”image_type” title=”KARTOITUS” text=”Ota yhteyttä. Tulemme kartoittamaan ongelman ilmaiseksi. Saat selkeät toimenpide-ehdotukset ja kustannusarvion.” image=”16129″][qode_circle type=”image_type” title=”SUUNNITTELU” text=”Suunnittelemme urakan huolellisesti ja huomioimme joustavasti kaikki tarpeesi.” image=”16132″][qode_circle type=”image_type” title=”KUSTANNUKSET” text=”Pyrimme suunnittelussa ja toteutuksessa aina kustannustehokkaisiin ja kestäviin ratkaisuihin.” image=”16134″][qode_circle type=”image_type” title=”TOTEUTUS” text=”Löydät työmaaltasi ammattitaitoiset ja luotettavat maalarimme, peltiseppämme, kirves- ja rakennusmiehemme.” image=”16136″][qode_circle type=”image_type” title=”PALAUTE” text=”Urakan jälkeen huomioimme palautteesi nopeasti ja hyvällä palveluasenteella.” image=”16168″][/qode_circles]
Saisiko teillekin olla Mestarityötä?