Referenssit

Asiakkaamme kertovat

”Parasta A-ryhmää on suora ja luotettava yhteydenpito”

”Olemme tehneet Mestarityön kanssa yhteistyötä jo yli kymmenen vuoden ajan. Aluksi teetimme heillä pieniä urakoita, kuten aitojen maalauksia, mutta taloyhtiöasiakkaidemme rakennusten vanhetessa, remonttitarpeet ovat kasvaneet. Mestarityöltä on löytynyt monipuolista osaamista haastaviinkin kohteisiin.

Vuosina 2012–2013 urakat olivat suurimmillaan. Oli vesikattosaneerauksia, parvekerakenteiden ja julkisivujen kunnostuksia, ikään kuin mitä vaan. Suosittelemme nykyään Mestarityötä automaattisesti asiakkaidemme urakoihin, koska he hoitavat työt kustannustehokkaasti tuntityönä ja ennen kaikkea luottamuksella – asiakasta kunnioittaen ja ammattitaitoisesti. Parasta A-ryhmää on suora ja luotettava yhteydenpito eli se, että heillä on aina joku johon saa tarvittaessa yhteyden. He myös pitävät itse asiakkaan ajan tasalla työmaan tapahtumista.”

Petteri Kukko ja Harri Koukka

Tekniset isännöitsijät
Sulun Kiinteistönhoito Oy

”Talotehdas suositteli urakkaan Mestarityötä”

”Mestarityö rakensi vuoden 2014 aikana asunto-osakeyhtiöllemme kaksi rivitaloa, joissa on yhteensä kahdeksan asuntoa. Etsimme taloillemme luotettavaa rakentajaa, ja siksi oli luontevaa valita urakkaan Kannustalojen edustajien suosittelema rakennusliike. Saimme Mestarityöltä tarjouksen hinta-arvioineen ja työvaiheet selkeästi eriteltyinä nopeasti, mikä yllätti positiivisesti. Olimme olleet epävarmoja kustannuksista, ja oli siksi hienoa, että saimme tarjouksen oletettua nopeammin. Se auttoi tekemään isoja päätöksiä, sillä olimme rakennuttamassa rivitaloja itsellemme kodeiksi. Porukkamme koostui suurelta osin Kauhavalta Tikkakoskelle siirtyvistä Puolustusvoimien työntekijöistä. Mielestäni oli hienoa, että Mestarityö vastasi tarpeisiimme joustavasti ja pilkkoi tarjousta niin, että saimme sellaisen toimituksen kuin itse halusimme. Lopulta kävikin niin, että Mestarityöt teki suurimman osan töistä ja teetimme muilla urakoitsijoilla vain sähkö- ja LVI-työt. Lisäsimme urakkaan lopulta myös autokatoksen elementtitoimituksen viimeistelytyöt, vaikka olimme ensin ajatelleet hoitaa työt omalla porukalla. Olemme oikein tyytyväisiä lopputulokseen. Aikataulussa pysyttiin ja työn jälki on ollut laadukasta. Lisäksi oli mukava, kun työmaalla vieraillessa meitä aina tervehdittiin ja meille oltiin ystävällisiä. Se tuntui rehdiltä, että rakentajat eivät luimistelleet nurkan takana, kun asiakas tuli paikalle.”

Juha Liinamaa
Puheenjohtaja
Asunto-osakeyhtiö Jyväskylän Puukkohovi

”Mestarityö teki urakan ammattitaitoisesti alusta loppuun saakka”

”Mestarityö toteutti vesikattosaneeraukset neljään isännöimäämme kerrostaloon vuosina 2014 ja 2015. Olimme kuulleet Mestarityön tekemistä urakoista pelkkää hyvää, minkä perusteella osasimme ottaa heidät mukaan kilpailutukseen. Valinta oli oikea, sillä tarjous oli kokonaistaloudellisesti meille edullisin ja työn jälki hyvää. Pystyimme luottamaan, että Mestarityön työntekijät tekevät urakan ammattitaitoisesti alusta loppuun saakka. He huomioivat urakan aikana hienosti asukkaat, sillä tiedotus pelasi ja pihat pysyivät siisteinä. Työmaalla oli hyvä yleinen järjestys ja kaikki hoitui niin kuin pitää. Lisäksi asioiden sopiminen toimitusjohtaja Tero Saikkosen kanssa sujui hyvässä yhteisymmäryksessä. Hänen kanssaan oli helppoa neuvotella muutoksista ja asiat, joista sovittiin, pitivät. Mestarityö on melko pieni rakennusliike, minkä ansiosta he tuntuvat paneutuvan isoa, jäykästi organisoitunutta yritystä joustavammin yksittäisiin projekteihin. Asiakkaan tarpeet kuunnellaan huolellisesti.”

Tero Kollani
Toimitusjohtaja, isännöitsijä
Aittohuolto Oy

Saisiko teillekin olla Mestarityötä?